Thuisbasis voor mooie renovatieprojecten

HVLR is ontstaan vanuit passie en ambitie voor vastgoed en de transformatieve mogelijkheden van renovaties. Onze aanpak en werkwijze sluiten aan op deze gedachte. Wij zijn daadkrachtig in de uitvoering van renovatieprojecten met een turn-key oplevering. HVLR ondersteunt hierin beleggers en particulieren bij renovatieprojecten door heel Nederland.

Renovatieprojecten zijn in eigen beheer.

Ons gespecialiseerde projectteam en ervaren vakmensen denken mee tijdens het gehele proces. Specialistische diensten en werkzaamheden zoals bijvoorbeeld elektra, leidingwerk, centrale verwarming, stucwerk en tal van renovatiewerkzaamheden worden uitgevoerd door professionals die wij door en door kennen en precies weten welke kwaliteit er wordt verwacht. Wij doen alles in eigen beheer en laten je onze standaard ervaren. HVLR werkt op basis van persoonlijke benadering, advies en kennis. Wij kennen de markt en behandelen elke aanvraag als een uniek project. 

HVLR is er zowel voor de zakelijke markt, maar zeker ook voor de particulier. Woningrenovatie voor expats, transformeren van kantoorpanden en droomhuizen voor particulieren, je aanstaande renovatieproject is in goede handen. Wij vertalen individuele wensen door naar een woning met hoge comfort, kwaliteit en duurzame afwerking.

Projecten

Contact

Bezoekadres

HVLR BV
Johan de Wittstraat 3
2242LA Wassenaar

Bedrijfsgegevens
BTW
: NL862401100B01
IBAN
: NL93 INGB 0006 3724 10
KVK
: 82264279
Telefoon / e-mail

06 25 192 192
info@hvlr.nl